Size ÖZEL!

Geçmişten Gelen Harika Bir Tat AKİDE ŞEKERİ…

Akidenin anlamı ve tarihi Akide Şekeri sevenleri bir kez daha kendine hayran bırakıyor. Akide sözcük anlamı bağlılık, birbirinden ayrılmamaktır. Anlamından ötürü ise Akide Şekeri bağlılığın ve sadakatı temsil etmekte ve Osmanlı döneminde devlet ricaline sunulmasından kaynaklanan ayrı bir öneme sahiptir. Yeniçerilerin devlete bağlılığını gösterdiği için de, bu şekere akide denmiştir. (Akide şekerinin tarihi için lütfen tıklayınız.)

Özel Kilitli Karışık Meyve Aromalı Akide Şekeri

Tüketim sonrası hava ile teması önleyen özel kilitli ambalajlı akide şekeri ile içiniz rahat olacak…

Bilindiği üzere akide şekeri ile ilgili hava ile teması sonrası yapışmalar olabilmekte ancak tüketim için sorun teşkil etmemektedir. Yine de görüntüsünde bozulmalar (tadında değişim olmaz) olduğu için tüketim arzusu azalmaktaydı. Ancak KARLIZADE ile bu gibi sorunlar neredeyse sona erecek!

Özel Kilitli Karışık Meyve Aromalı Akide Şekeri

Yeni geliştirilen ambalajla Akide Şekerlerinin size özel olması için 2 farklı kilit ile kilitlendi. Ambalajımızda bulunan ilk kilit size ulaşmadan önce yabancıların tüketiminden emin olmanız için, İkinci kilit ise tüketim sonrası hava ile teması önlemek ve olası bozulmaların önüne geçebilmek için geliştirildi.

Görünümü ile çekici, kilidi ile güvenli bir akide şekeri arıyorsanız. Yeni Özel Kilitli Akide Şekerleri tam size göre…

Daha çok yeni olan özel kilitli ürünlerimiz seçkin satış noktalarında sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için bizi aramaktan çekinmeyiniz…